Säsongskort för Gears of War 3

Vad är säsongskortet för Gears of War 3?

Med säsongskortet kan du beställa (till 33 % rabatt) fyra paket med nedladdningsbart innehåll för Gears of War 3. De som köper säsongskortet får också den exklusiva animerade vapenkamoufleringen Liquid Metal. Säsongskortet innehåller:

Hur skaffar jag innehåll med hjälp av säsongskortet för Gears of War 3?

När du har köpt säsongskortet för Gears of War 3 (antingen via Xbox Live eller på Xbox.com) gör du så här för att skaffa det nya innehållet:

1. Starta Gears of War 3.
  2. Välj Start från huvudmenyn.
  3. Du kan bli tillfrågad "There is a Season Pass downloadable content package available. Would you like to download it now?” (Om detta meddelande inte visas kan du se vilket innehåll som finns tillgängligt genom att välja Xbox Live marknadsplats från huvudmenyn.)
  4. Tryck på A för att acceptera.
  5. Följ instruktionerna för att ladda ned innehållet.
  6. När nedladdningen har slutförts ombeds du att upprepa processen om ytterligare säsongskortsinnehåll finns tillgängligt.

Obs! Du måsta hämta innehållet via menyn i Xbox Live-marknadsplatsen i Gears of War 3-spelet för att kunna utnyttja säsongskortet. Spelbutiken för Xbox 360-konsoler och Xbox.com accepterar inte säsongskortet för Gears of War 3 och du kommer att debiteras för nytt innehåll.