Information om förbeställning av och kampanjer för Gears of War 4

Om du har förbeställt Gears of War 4 eller spelat en annan Gears of War-titel kan du få en kampanjartikel eller spelkoder som en del av spellanseringen.

På den här sidan

Förbeställa Gears of War 4

Gå till förbeställningssidan för Gears of War 4 för att läsa mer om spelet.

Gears of War 4 har kunnat förbeställas från och med 25 april 2016 och det går att göra fram till det att spelet lanseras den 11 oktober 2016. När spelet har lanserats kan du köpa det i Xbox Store, men lanseringspaketen kommer att skilja sig från kampanjpaketen innan lanseringen.

Om du förbeställer antingen återförsäljarversionen eller den digitala versionen av Gears of War 4: Ultimate Edition kan du också ladda ned och börja spela den 7 oktober 2016, dvs. 4 dagar innan spelet lanseras.

Om du förbeställer med ditt PayPal-konto mellan 29 september 2016 och 6 oktober 2016 får du dessutom en kod värd 10 USD som kan användas för framtida köp i Store. Antalet är begränsat för den här kampanjen och du får inte någon kod när alla har delats ut.

Obs! PayPal-kampanjen är bara tillgänglig i USA.

Du kommer att få bonusartiklar som beror på vilket förbeställningspaket du köper:

Gears of War 4: Standard Edition (återförsäljare)

• Gears of War 4
  • Vintage Del Pack*

Gears of War 4: Standard Edition (digitalt)

• Gears of War 4
  • Vintage Del Pack*
  • Gears of War: Ultimate Edition Character Pack

Gears of War 4: Ultimate Edition (återförsäljare)

• Gears of War 4
  • Vintage Del Pack*
  • Säsongskort för Gears of War 4**
  • Limited Edition SteelBook
  • Tidig tillgång till spelet

Gears of War 4: Ultimate Edition (digitalt)

• Gears of War 4
  • Vintage Del Pack*
  • Säsongskort för Gears of War 4**
  • Gears of War: Ultimate Edition Character Pack
  • Tidig tillgång till spelet

* Vintage Del Pack innehåller en modell av Vintage Del-figuren, ett unikt vapenskal och andra bonussaker som beror på återförsäljaren. Kontakta din lokala återförsäljare för mer information.

** Säsongskortet innefattar ett exklusivt Vintage VIP-paket med Vintage JD och två Vintage-vapenskal, permanent tillgång till 24 ytterligare DLC-kartor (två per månad i ett år) för privat spelande på dedikerade servrar, tidig tillgång till en exklusiv utvecklarspellista och Starter Airdrop, som är en uppsättning med 17 Gear Packs.

För att kunna använda Character Pack måste du äga Gears of War: Ultimate Edition på Xbox One. När du har genomfört förbeställningen av Gears of War 4 kan du ladda ned Character Pack från Xbox Store. Det gör du genom att söka efter ”Gears of War: Ultimate Edition Character Pack” i Store och ladda ned det från informationssidan.

När du förbeställer Gears of War 4 kommer du att se en platshållarpanel i ditt spelbibliotek. Detta är avsiktligt. Den kommer att låsas upp den dag då spelet lanseras. Läs Förbeställ Xbox One-spel i Xbox Store om du vill ha mer information om hanteringen av din förbeställning.

Kampanj för Gears of War-samlingen

Obs! Den här kampanjen finns för tillfället inte i Kina och Japan.

Om du köper och löser in Gears of War 4 på Xbox One eller Windows 10 mellan 25 april 2016 och 31 december 2016, eller om du löser in en kod för spelet som en del av ett konsolpaket innan 31 december 2016, får du följande Xbox 360-bakåtkompatibla spel:

• Gears of War
  • Gears of War 2*
  • Gears of War 3
  • Gears of War: Judgment

*Gears of War 2 är inte tillgängligt i Tyskland.

De här koderna kan bara spelas på Xbox 360 eller Xbox One. De fungerar inte på Windows 10.

Kampanj med uppskattningsgåva till fansen

Obs! Den här kampanjen finns för tillfället inte i Kina och Japan.

Som en uppskattning för att du är Gears of War-fan får du ett Operations Pack och ett First Wave-emblem som kan användas i Gears of War 4 om du uppfyller följande villkor:

• Du har spelat en Gears of War-titel och
  • Antingen har du en aktiv Xbox Live Guld-prenumeration eller
  • Du har loggat in på ditt Xbox-konto under de senaste 12 månaderna.

Obs! De här koderna upphör att gälla 31 december 2016.

Få dina koder

Dina koder för ditt Operations Pack kommer att skickas via aviseringscentret, som du kan se om du dubbeltrycker på Xbox-knappen på handkontrollen och väljer Meddelanden. I Windows 10 kan du också visa dina meddelanden genom att öppna Xbox-appen och välja ikonen Meddelanden i den högra kolumnen:

Om du redan äger Xbox 360 Gears of War-titlar får du gärna ge koderna till familj och vänner.

Obs! Koderna kommer att skickas i omgångar, så det kan ta några dagar innan du får din kod när kampanjen inletts. Koderna börjar skickas ut 28 september 2016 för uppskattningsgåvan till fansen och 3 oktober för Gears of War-samlingen. När du har fått din kod måste du lösa in den och ladda ned spelet. Sedan kan du börja spela direkt.

First Wave-emblemen tilldelas automatiskt till spelare och kommer att visas bland dina kort när du först spelar Gears of War 4.

Om du vill ha mer information om de här kampanjerna, inklusive frågor och svar om berättigande, går du till Gears of War-communityn.

Problem med inlösen av kod

Om du inte kan lösa in en kod du har fått går du till Hur du löser in en förbetald Xbox-kod för hjälp.

Om du har fått din kod men tagit bort meddelandet den kom i kontaktar du Xbox-supporten.

Om du inte har fått någon kod kan det bero på något av följande:

• Du gjorde inte inköpet eller förbeställningen av Gears of War 4 på Xbox One eller Windows 10.
  • För kampanjen med uppskattningsgåva till fansen har du inte spelat en tidigare version av Gears of War, du har inte en aktiv Xbox Live Guld-prenumeration eller du har inte loggat in på ditt konto under de senaste 12 månaderna.
  • Du bor i en region där Gears of War 4 inte är tillgängligt eller så är ditt konto baserat i en region där spelet inte är tillgängligt.
  • Du är inte inloggad med det konto som användes för att köpa Gears of War 4 under de kampanjdatum som nämns ovan.

Om du uppfyller kampanjkraven men ändå inte fått någon kod ska du kontakta Xbox-supporten.

Annullera en förbeställning

Om du vill annullera en förbeställning av Gears of War 4 innan lanseringsdatumet kan du kontakta Xbox-supporten.

Vanliga frågor

En komplett lista med frågor och svar om Gears of War 4 finns på Gears of War-webbplatsen.