VIP-kort för Gears of War Judgment

Vad är VIP-kortet?

VIP-kortet fungerar som din förbeställning av två speltilläggspaket och ger direkt åtkomst till exklusiva kamoufleringar och speciella spellistor endast för VIP-spelare.

• Två speltilläggspaket – sex kompletta flerspelskartor och två nya spellägen
  • Nio exklusiva kamoufleringar – fem vapen, fyra rustningar
  • Spellista endast för VIP-spelare med dubbel XP
  • Tidig tillgång till kommande flerspelarkartor

Hur skaffar jag innehåll med hjälp av VIP-kortet för Gears of War Judgment?

När du har köpt VIP-kortet för Gears of War Judgment (antingen via Xbox Live eller på Xbox.com) gör du så här för att skaffa det nya innehållet:

1. Starta Gears of War Judgment.
  2. Välj Start från huvudmenyn.
  3. Du kan få beskedet ”There is a VIP Pass downloadable content package available. Would you like to download it now?” (Om detta meddelande inte visas kan du se vilket innehåll som finns tillgängligt genom att välja Xbox Live marknadsplats från huvudmenyn.)
  4. Tryck på A-knappen för att acceptera.
  5. Följ instruktionerna för att ladda ned innehållet.
  6. När nedladdningen har slutförts ombeds du att upprepa processen om ytterligare VIP-kortsinnehåll finns tillgängligt.

Viktigt! Du måsta hämta innehållet via menyn i Xbox Live-marknadsplatsen i Gears of War Judgment-spelet för att kunna använda VIP-kortet. Spelbutiken för Xbox 360-konsoler och Xbox.com accepterar inte VIP-kortet för Gears of War Judgment och du kommer där att debiteras för nytt innehåll.