Felsöka Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10

Översikt

Här finns lösningar på de mest troliga felen om du har problem med att spela Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10.

Om ditt problem inte finns med här läser du Vanliga frågor om Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10, där du hittar svar på vanliga frågor.

På den här sidan

Fel pga. inkompatibel spelversion när du spelar ett samarbets- eller Versus-spel

Följande felmeddelande kan visas när du försöker spela ett samarbets- eller Versus-spel med dina online-kompisar:

INKOMPATIBLA SPELVERSIONER

Du har en annan version av spelet än vad värden har

Det här meddelandet innebär att du inte har uppdaterat till den senaste versionen av Gears of War: Ultimate Edition.

Du löser problemet genom att gå tillbaka till spelets huvudmeny och synkronisera spelet med någon av följande metoder:

• Välj Versus och sedan Xbox Live.
  • Välj Kampanj, sedan Gå med i ett samarbetsspel och till sist Xbox Live.
  • Välj Kampanj, sedan Värd för ett samarbetsspel och till sist Offentligt eller privat Xbox Live.

Om du lyckas synkronisera ditt spel visas följande meddelande:

Ladda ned senaste flerspelardata

Ditt exemplar av Gears of War: Ultimate Edition kommer att uppdatera sig själv med senaste spelversionsdata.

Obs! Om problemet kvarstår stänger du spelet och startar om det. Du kan också kontrollera om det finns uppdateringar genom att starta Store-appen, välja din kontoikon och sedan välja Nedladdningar och uppdateringar.

Saknade speldata

Om du växlar konton i Xbox-appen kan det resultera i en tillfällig avsynkronisering av dina sparade data. Om du saknar sparade data eller om spelet inte kan synkronisera dina data provar du att logga in på Xbox-appen och sedan starta om din enhet för att återställa kontots data.

Fel på onlinetjänst

Du kan stöta på följande felmeddelande om spelet inte kan ansluta till Gears of War-tjänsterna:

FEL PÅ ONLINETJÄNST

Inloggningen till Gear of War: Ultimate Edition-tjänsterna misslyckades, onlinespel för flera spelare är inte tillgängligt.

Du är inte ansluten till Xbox Live. Kontrollera anslutningen och försök igen.

Försök åtgärda problemet så här:

1. Kontrollera Internetanslutningen: Felsökningsanvisningar fins i Åtgärda problem med nätverksanslutningen.
  2. Logga in på ditt Microsoft-konto och starta om spelet.
  3. Logga in på ditt Microsoft-konto och starta om din enhet.

Fel vid synkronisering av molndata

Du kan stöta på följande felmeddelande om spelet inte kan synkronisera dina data till molnet:

Vi kan inte synkronisera dina data till molnet just nu.

Lös problemet genom att stänga spelet och starta om din enhet. När enheten har startat om loggar du in på Xbox-appen och försöker starta spelet igen.