Halo 4 Limited Collector’s Edition och konsolpaket

Översikt

Halo 4 finns i tre utgåvor: Standard Edition, Limited Edition och Halo 4-konsolpaket.

Vad innehåller varje utgåva?

Standard Edition:

Viktiga funktioner

• The Reclaimer Saga begins
  • Upplev ett storslaget nytt Halo-äventyr, antingen på egen hand eller på delad skärm med upp till tre kompisar.
  • Infinity för flera spelare
  • Halo 4 innehåller ett utökat paket med flerspelarlägen, vapen, fordon, pansarfunktioner, ny utrustning och resultatsystem för Spartan-IV-spelare.
  • Spartan Ops
  • Utöka din campaign-upplevelse med ett storskaligt äventyr som bygger på Halo 4 Campaign. Du får veckovis en serie filmiska avsnitt på Xbox Live, följt av nya speluppdrag som du kan spela på egen hand eller tillsammans med upp till tre kompisar.
  • War Games
  • Möt motståndarna i nya, engagerande spellägen.

Följ upp dina grupper, statistik och poäng på Halo Waypoint.

Limited Edition

Utöver standardinnehållet inkluderar Halo 4 Limited Edition:

• War Games-kartpaket
  • I Limited Edition ingår åtkomst till nio nya flerspelarkartor som kommer att lanseras efter hand i tre kartpaket, tillgängliga för nedladdning på Xbox Live efter spelets lansering.
  • Specialiseringar
  • Få tidig åtkomst till sex specialiseringar, tillgängliga på Xbox Live, och använd dem för att uppnå högre rankningar för din Spartan-karriär. Utöver att du får tillgång till nya rankningar låser specialiseringar upp nya anpassningsalternativ.
  • Specialversionen av Halo 4: Forward Unto Dawn
  • En 90-minuters förlängd version av live-action digitalserien tar fans tillbaka till början av Human/Covenant-kriget.

Extra digitalt innehåll

• Bonusinnehåll utvecklar karaktärerna och historierna i Halo 4: Forward Unto Dawn
  • Specialkortfilm: Bringing Gaming into Reality
  • Produktionen av Halo 4: Forward Unto Dawn

Extra digitalt innehåll tillgängligt via Xbox Live

• Unik Spartan IV-pansarkamouflering i spelet.
  • Unik vapenkamouflering för anfallsvapnet i spelet
  • Ett exklusivt emblem i spelet
  • Xbox Live-avatarprylar
  • Pansarpaket för Xbox Live Avatar Spartan IV

Limited Edition innehåller också UNSC Infinity Briefing Packet som innehåller ett anpassningsschema för Spartan-pansar, en introduktion till det gigantiska UNSC Infinity-fartyget och en profil för Spartan-IV-krigarna.

Halo 4-konsolpaket

Halo 4-konsolpaketet innehåller:

• En skräddarsydd Xbox 360-konsol med Halo-tema och 320 GB hårddisk
  • Två anpassade trådlösa Halo 4-handkontroller med blå LED-lampor och styrknapp
  • Halo 4 Standard Edition-spel
  • Xbox Live-kod för exklusivt nedladdningsbart material för Halo 4
  • Kabelanslutet headset
  • Anpassade ljud hörs när du startar konsolen och när du trycker på utmatningsknappen

Relaterade problem