Använda förbeställning och Limited Edition-innehåll för Halo 4

Översikt

Halo 4 Limited Edition och Halo 4-konsolpaket innehåller koder för nedladdningsbart innehåll som specialiseringar och vapenkamoufleringar. Några återförsäljare erbjuder också bonusinnehåll vid förbeställning.

Använda ditt förbeställda innehåll

Lösa in koder

Du kan lösa in bonuskoder endera via din konsol eller på xbox.com. Mer information om hur du löser in en kod finns i Lösa in förbetalda koder på ditt Xbox Live-konto.

När du har löst in din koden läggs innehållet till i konsolens nedladdningskö.

• Du kan komma åt avatarartiklar via anpassningsalternativen för avatarer på konsolen.
  • Kartpaket kommer att finnas tillgängliga via Infinity-menyn för fler spelare i Halo 4.
  • Videoinnehåll kommer att finnas via Halo Waypoint på konsolen eller webben.
  • Specialiseringar, vapen, emblem och kamoufleringar kommer att finnas tillgängliga via Spartan-navet som du kommer åt genom att trycka på Start-knappen i huvudmenyn i Halo 4.

Specialiseringar

Specialiseringar låser upp nya anpassningsalternativ och gör att du når högre rankningar i din Spartan-karriär. Specialiseringar är endast tillgängliga när du har gått upp några nivåer i Spartan Ops och War Games.

Så här använder du en specialisering:

1. Tryck på Start från huvudmenyn för att öppna Spartan-navet.
  2. Välj Career.
  3. Välj Specializations.
  4. Välj din specialisering från de tillgängliga alternativen. Låsta specialiseringar inkluderar korta beskrivningar av deras förutsättningar.

Vapen, emblem och kamoufleringar

Med vapen, emblem och kamoufleringar kan du anpassa din Spartan i War Games- och Spartan Ops-lägena för flera spelare.

Så här anpassar du din Spartan:

1. Tryck på Start från huvudmenyn för att öppna Spartan-navet.
  2. Välj Career.
  3. Välj Customize.
  4. Välj Loadouts för att anpassa dina vapen och paket.
  5. Välj Spartan Armor för att välja din rustning och anpassa färgen.
  6. Välj Spartan ID för att ändra service-tag, emblem och färger. Observera att oanständiga emblem kan leda till disciplinära påföljder på Xbox Live.