Halo 4 War Games Map Pass

Översikt

Med War Games Map Pass kan du förköpa kartpaket och annat innehåll för Halo 4 War Games-läget för fler spelare.

War Pack Map Pass finns tillgängligt via Halo 4-butiken på Xbox Live.

Så här kommer du åt Halo 4-innehåll via War Games Map Pass

Följ de här stegen om du vill köpa Halo 4-kartpaket via War Games Map Pass:

1. På huvudmenyn i Halo 4 väljer du Xbox Live Marketplace. Du blir då tillfrågad om du vill ladda ned tillgängligt innehåll gratis.
  2. Välj Confirm Purchase om du vill lägga till innehållet till din nedladdningskö.

Obs! Som innehavare av Halo 4 War Games Map Pass hämtar du kartpaket via menyn i Halo-spelet för att få rabatt. Ladda inte ned kartpaket direkt från Xbox Live eller Xbox.com eftersom du då debiteras fullt pris.

Om du inte ombeds ladda ned tillgängligt innehåll när du använder huvudmenyn i Halo kanske du måste ladda ned War Games Map Pass igen. Så här gör du:

1) Välj settings på Xbox Dashboard.
2) Välj Account.
3) Välj Download History.
4) Bläddra genom nedladdningshistoriken tills du hittar War Games Map Pass och tryck sedan på A-knappen på handkontrollen.
5) Välj Download Again.
6) När nedladdningen slutförts startar du Halo 4 och försöker ladda ned ditt map pass igen.