Felet ”Content you are trying to load is from an incorrect region” i Halo: Reach

När du spelar Halo: Reach visas följande felmeddelande:

Content you are trying to load is from an incorrect region.

Detta problem uppstår normalt när du laddat ned ytterligare innehåll för spelet och innehållet du laddade ned inte skapats för samma språk eller region som din Halo: Reach-spelskiva.

För att lösa problemet måste du köpa speltilläggsinnehållet du vill spela på samma språk som din Halo: Reach-spelskiva eller använda en annan spelskiva som matchar det innehåll du försöker använda.

Så här laddar du ned innehåll för Halo: Reach

1. Logga in på Xbox Live.
  2. Starta Halo: Reach.
  3. Välj Multiplayer.
  4. Välj Store.
  5. Leta efter och välj den artikel du vill ladda ned.
    Obs! Leta speciellt efter artiklar vars beskrivning innehåller språket för din spelskiva.
  6. Slutför köpet och ladda ned artikeln.

När du har laddat ned artikeln på rätt språk kan du ta bort den ursprungliga artikeln med fel språk. Mer information om hur du tar bort innehåll finns i Kopiera, flytta eller ta bort sparade spel, profiler och avatarobjekt på Xbox.

Du kommer normalt åt relevant innehåll i mappen Halo: ReachGames. När du har tagit bort innehåll testar du att spela spelet.

Du ser inget speltillägg för språket på din spelskiva i butiken Halo: Reach

Språkurvalet är baserat på speltitelns återförsäljartillgänglighet, beroende på vilken region ditt Xbox Live-konto skapades i. Om du inte hittar rätt språk beror det på att språket för ditt Xbox Live-konto inte matchar de språk som finns i butiken för den speltiteln eller annat innehåll. Du kan gå runt problemet genom att göra något av följande:

• Köpa en Halo: Reach-spelskiva från samma region som ditt Xbox Live-konto.
  • Använda ett annat Xbox Live-konto för att visa och genomföra köp.