Hjälp för Happy Wars

Xbox One-versionen av Happy Wars

ToyLogic utvecklade Xbox One-versionen av Happy Wars, och de ger support för den här versionen. Gå till HappyWars.net om du vill ha mer information eller support.

Xbox 360-versionen av Happy Wars

Toylogic utvecklade Xbox 360-versionen av Happy Wars, och de ger support för den här versionen. Gå till HappyWars.net om du vill ha mer information eller support.

PC-versionen av Happy Wars

Toylogic utvecklade PC-versionen av Happy Wars, och de ger support för den här versionen. Gå till HappyWars.net om du vill ha mer information eller support.

Läs Happy Wars Starter Guide på Steam Communitys webbplats om du behöver hjälp med att komma igång.

Läs Bugs, Problems, Issues, everything HW related! på Steam Communitys webbplats om du har problem med PC-versionen av Happy Wars.

Om du behöver hjälp med pengar eller saker i spelet går du till HappyWars.net.