Vanliga frågor om Killer Instinct på Windows 10

Har du en fråga om Killer Instinct på Windows 10? Här hittar du svaren på vanliga frågor.

På den här sidan

Vad är Killer Instinct: Definitive Edition?

Killer Instinct: Definitive Edition är ett innehållspaket med följande andra spel och tilläggsprodukter:

• Fullständiga spel:
    • Killer Instinct: Ultra Edition, Killer Instinct: Season 2 Ultra Edition, Killer Instinct: Season 3 Ultra Edition, Killer Instinct Classic*, Killer Instinct 2 Classic*
  • Tillägg:
    • Gargos Color Pack, Killer Instinct: Combo Breaker, Killer Instinct: Season 2 Combo Breaker, Killer Instinct: Season 3 Combo Breaker, Ultimate Arbiter Pack
  • Spelfigurer:
    • Aganos, ARIA, Cinder, Eyedol, Fulgore, Gargos, General RAAM, Glacius, Hisako, Jago, Kan-Ra, Kim Wu, Maya, Mira, Orchid, Rash, Riptor, Sabrewulf, Sadria, Shadow Jago, Spinal, Thunder, TJ Combo, Tusk

*Obs! Killer Instinct Classic och Killer Instinct Classic 2 är bara tillgängliga för spel på Xbox One.

Om du vill köpa Killer Instinct: Definitive Edition går du till Store online.

Vad händer om jag köper Definitive Edition när jag redan äger Killer Instinct och ytterligare innehåll?

Alla befintliga Killer Instinct-spel kommer fortfarande att kunna spelas kostnadsfritt, med möjlighet att köpa till ytterligare innehåll. Om du redan äger innehåll och köper Definitive Edition får du det ytterligare innehåll som kan installeras på din Xbox One och Windows 10-enhet.

Så här installerar du på Xbox One:

1. På Startsidan rullar du åt höger och trycker på A-knappen på handkontrollen för att öppna Mina spel och appar.
  2. Leta reda på spelet och tryck sedan på menyknappen .
  3. Välj Hantera spel.
  4. I kolumnen Klar att installeras markerar du det tillägg du vill installera.
  5. Tryck på A-knappen för att installera tillägget.

På Windows 10 kommer tilläggsartiklarna och spelfigurerna att bli tillgängliga automatiskt när du spelar spelet. Så här installerar du Killer Instinct: Ultra Edition, Killer Instinct 2: Ultra Edition och Killer Instinct 3: Ultra Edition:

1. Öppna Store-appen och se till att du är inloggad.
  2. Skriv "Killer Instinct" i sökfältet upptill.
  3. Välj de spel som är tillgängliga för installation och välj sedan Installera.

Obs! Killer Instinct Classic och Killer Instinct Classic 2 är bara tillgängliga för spel på Xbox One.

Killer Instinct är en Xbox Play Anywhere-titel. Vad innebär det?

När du köper en Xbox Play Anywhere-titel digitalt är det ditt och du kan spela det på såväl Xbox som Windows 10. Du behöver bara köpa spelet en gång via Store på din Xbox eller Windows 10-enhet så visas det i ditt spelbibliotek var du än loggar in.

Om du köpte spelet eller innehållet på Xbox och vill spela det på Windows 10 loggar du in på din Windows 10-enhet. Om spelet redan är installerat på din enhet visas det i din lista med appar. I annat fall kan du installera det genom att öppna Store och välja Mitt bibliotek.

Om du köpte spelet eller innehållet på Windows 10 och vill spela det på din Xbox-konsol loggar du in på din konsol och går till Mina spel och appar. Om spelet redan är installerat visas det i din spellista. I annat fall hittar du det i avsnittet Klar att installeras.

Om du vill veta mer om Xbox Play Anywhere och se vilka spel som stöds går du till webbplatsen Xbox Play Anywhere. Du kan också gå till Felsöka problem med Xbox Play Anywhere-spel om du har problem med att hitta Killer Instinct eller innehåll på din Xbox One eller Windows 10-enhet.

Killer Instinct stöder också spel mellan Xbox och Windows 10 vid spel för flera spelare, så att du kan spela mot kompisar på olika plattformar. Se Korsvis spelande på Windows 10 och Xbox One för mer information.

Om du redan spelade Killer Instinct på Xbox One och du startar ett spel på Windows 10 med samma konto kan följande varningsmeddelande visas:

Save File Update Needed

2 Dev 46353306

You need to use Killer Instinct on your Xbox One console to update your Save File for use on Windows 10

A Exit Game B Continue without updating

Så här går du vidare:

1. Tryck på A-knappen för att avluta spelet på Windows 10.
  2. Starta spelet på din Xbox One och välj en ny kamp i Säsong 3.
  3. När ditt spel har sparats väntar du i upp till 10 minuter på att molnsynkroniseringen ska bli klar och sedan startar du spelet igen på Windows 10.

Om du trycker på B-knappen och fortsätter utan att spara kommer alla tidigare framsteg i Killer Instinct som sparats under din gamertag på Xbox One att tas bort och dina framsteg kommer att fortsätta nästa gång du synkroniserar din Windows 10-enhet.

Jag ombads uppgradera mitt operativsystem för att ladda ned Killer Instinct. Vilken version av Windows behöver jag?

För att kunna ladda ned och installera Killer Instinct på Windows 10 behöver du en enhet med version 1607, med OS-version 14393.0 eller senare.

Dessutom måste din enhet ha 64-bitarsversionen av Windows 10. Om du har en 32-bitarsversion kommer du inte att kunna spela Killer Instinct.

Om du vill se om du kör rätt version av Windows på din enhet läser du Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows-enhet.

Behöver jag ytterligare programvara för att spela spelet?

Ja, du måste ha DirectX 11 eller senare installerat för att spela Killer Instinct. Om du vill se vilken version av DirectX som är installerad på din enhet läser du Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows-enhet.

Vilka är maskinvarukraven?

I följande tabell visas lägsta och rekommenderad konfiguration för Killer Instinct på Windows 10.

Lägsta Rekommenderad
OS Windows 10 med 64-bitar (1607-uppdateringen) Windows 10 med 64-bitar (1607-uppdateringen)
Processor Intel Core i5-750 2,67 GHz eller
AMD Phenom II X4 965 3,4 GHz

Intel Core i5-4670K 3,4 GHz eller
AMD FX-4300 3,8 GHz
GPU (grafikkort)

NVIDIA GeForce GTX 480
eller
AMD Radeon HD 5850

NVIDIA GeForce GTX 670
eller
AMD Radeon HD 7950

Hårddiskutrymme 30 GB 30 GB
RAM (minne) 4 GB 8 GB
VRAM (videominne)

NVIDIA – 1,5 GB
AMD – 1,5 GB

NVIDIA – 2 GB
AMD – 2 GB

DirectX DirectX 11+ DirectX 11+
Bildskärm 720p 1080p

Om du vill se om din Windows 10-enhet har tillräckligt med tillgängligt diskutrymme, vilket grafikkort som är installerat och annan viktig information om din enhet läser du Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows 10-enhet. Om spelets uppdateringsfrekvens är för hög finns det några saker du kan ändra för att åtgärda detta:

• Minska bildhastighetsinställningen på grafikkortet till åtminstone 60 Hz.
  • Minska bildskärmens uppdateringsfrekvens till 60 Hz.

Vad händer om jag laddar ned ett spel på en enhet som inte uppfyller maskinvarukraven?

Vi rekommenderar att du kontrollerar enhetsspecifikationerna innan du köper spelet för att säkerställa att enheten uppfyller minimikraven. Mer information finns i Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows 10-enhet.

Om du redan har köpt spelet kan du prova att justera grafikalternativen i spelet. Så här gör du:

1. På huvudmenyn trycker du på tabb för att välja Help & Options.
  2. Markera Graphics och välj det sedan genom att trycka på Retur.

Därefter kan du ändra inställningarna. Här följer en lista över dina alternativ:

• Fullscreen – Ändrar om spelet ska spelas i helskärmsläge eller fönsterläge i Windows 10.
  • Resolution – Ändrar spelets upplösning. De upplösningar som stöds är: 640×360, 1024×576, 1280×720, 1366×768, 1600×900 och 1920×1080.
  • Motion Blur – Slår på och av den effekt som gör att spelet blir lite oskarpt vid snabba händelser på skärmen.
  • Reflections – Slår av och på reflektioner i varje fas av spelet.
  • Ambient Occlusion – Slår på och av djupare skuggor i hörnen på objekt och lägger till mer definition och detaljer på objektens kanter.
  • Bloom – Slår på och av intensivt ljusa områden. När det är påslaget blir alla ljuskällor mer intensiva nära källan.
  • Anti-Aliasing – Gör utsidan på objektens kanter mjukare. Om det är avstängt kan objektens utsidor se taggiga ut i närbild.
  • Shadow Quality – Alternativen är hög och låg. Kämparnas skuggor får högre eller lägre kvalitet beroende på inställningen.
  • Texture Quality – Alternativen är hög och låg. Figurernas texturer får högre eller lägre kvalitet beroende på inställningen.

Om spelet fortfarande inte fungerar som det ska på din enhet kan du begära återbetalning för det du har köpt inom 5 dagar efter köpet. För mer information, se sidan Microsoft Store - returer.

Hur stort är spelet?

Storleken på Killer Instinct kommer att ändras under säsongen. Så här kontrollerar du storleken på spelet:

1. Se Killer Instinct i Store-listan eller sök efter ”Killer Instinct” i Windows 10 Store.
  2. I avsnittet Ytterligare information för spelet visas Ungefärlig storlek.
    Obs! Tillägg ingår inte i denna storlek.

Om du vill se om din enhet har tillräckligt med tillgängligt diskutrymme läser du Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows 10-enhet.

Hur lång tid tar det att ladda ned spelet?

Nedladdningstiden varierar beroende på hur snabb Internetanslutningen är. I genomsnitt tar det cirka 3 timmar att ladda ned 30 GB med en 20 Mbps-anslutning (megabit per sekund).

Medan spelet laddas ned ska du inte avbryta nedladdningen eller stänga av datorn. Ikonen för Killer Instinct kommer att visas på startsidan när nedladdningen är klar.

Obs! Internet-avgifter kan tillkomma när du laddar ned spelet.

Om nedladdningen går långsamt kan du prova någon av följande lösningar:

1. Se till att inte ladda ned mer än ett spel, en app eller en uppdatering åt gången.
  2. Om du har andra enheter i ditt nätverk som kanske utnyttjar bandbredd (till exempel en streamande film) ska du pausa dem tills nedladdningen är klar.
  3. Kontrollera om det finns Windows 10-uppdateringar för din enhet. Gå till Inställningar och välj sedan Uppdatering och säkerhet för att se om det finns några uppdateringar tillgängliga.
  4. Felsök potentiella anslutningsproblem genom att gå till sidan Åtgärda problem med nätverksanslutningen.

Vilka tillbehörsenheter behöver jag för att styra spelet?

Du kan använda ett tangentbord eller en Xbox One-handkontroll. Om du använder en handkontroll måste du ha antingen en USB-kabel för att ansluta den till din enhet eller en trådlös Xbox-adapter för Windows.

Om du har en fight stick för Xbox 360 kanske du kan använda den med din Windows 10-enhet för att spela Killer Instinct. Gå till fight stick-stöd för Killer Instinct för mer information och för att se om din enhet stöds.

Behöver jag ett Microsoft-konto för att spela spelet?

Ja, du behöver ett Microsoft-konto för att spela Killer Instinct. Om du redan spelar spel på Xbox 360 eller Xbox One kan du använda samma konto som du använder för de spelen. För mer information, se Vanliga frågor och svar för Microsoft-konton.

Måste jag vara online eller ansluten till Internet för att spela Killer Instinct på en Windows 10-enhet?

Om du planerar att vara på en plats där det inte finns onlinetäckning, till exempel på en långflygning eller en seglingstur, kan du förbereda din Windows 10-enhet så att du kan spela Killer Instinct offline.

Information om hur du konfigurerar din Windows 10-enhet för offline-spel finns i Spela spel offline på Windows 10 i offlineläget.

Du kan göra följande när du spelar offline:

• Nå enspelarlägen (Player vs CPU, CPU vs CPU, Dojo, Practice, Combo Breaker Training, Story, Survival)
  • Nå kampstatistik

Följande funktioner är bara tillgängliga när du spelar online:

• Provversioner
  • Köp av artiklar från Store
  • Shadow Lab
  • Shadow Lords-läge
  • Spela spel för flera spelare
  • Nå rankningslistor

Om du spelar offline kommer vissa funktioner, som att köpa ytterligare saker från Windows Store, inte att vara tillgängliga. Alla rankningslistor kommer också att vara otillgängliga medan du är offline.

Om du tjänar in achievements när du spelar offline synkroniseras de med ditt konto nästa gång du loggar in på Xbox Live på din enhet. Dina sparade framsteg synkroniseras också när du loggar in på Xbox Live.

Du kommer heller inte att kunna utnyttja fördelarna med Xbox Live medan du är offline. Se Varför ska jag logga in på Xbox Live med ett Microsoft-konto? nedan för mer information.

Jag fastnar när jag försöker spela. Hur fortsätter jag?

Killer Instinct har hjälp i spelet som du kan nå när som helst. På huvudmenyn trycker du på Tabb för att välja Help & Options och sedan väljer du Help.

Du kan också gå till Killer Instinct-communityn för kontakt med andra spelare och för att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna om spelet.

Hur många gånger kan jag ladda ned och installera spelet?

Du kan ladda ned och installera Killer Instinct på upp till tio olika Windows 10-enheter med samma Microsoft-konto.

Varför ska jag logga in på Xbox Live med ett Microsoft-konto?

När du ansluter Killer Instinct till Xbox Live-tjänsten får du följande fördelar medan du spelar på din Windows 10-enhet.

Obs! Du måste ansluta till Xbox Live via Xbox-appen för att starta Killer Instinct. Se "Måste jag vara online eller ansluten till Internet för att spela?"

• Hålla kontakten med Xbox Live-communityn, se achievements, titta på spelklipp med mera.
  • Lagra dina sparade spel i molnet och fortsätta spela på en annan Windows 10-enhet eller Xbox One-konsol direkt där du slutade.
  • Spela med din trådlösa Xbox-handkontroll på Windows 10 med en trådlös Xbox-adapter.
  • Enkelt spela in, lägga till berättarröst för och dela dina mest episka spelögonblick med inbyggd Spel-DVR.
    • För att starta Spel-DVR medan du spelar trycker du på Windows-tangenten +G.
    • Om du vill ändra dina Spel-DVR-inställningar ska du starta Xbox-appen, gå till Inställningar och sedan välja Spel-DVR.
    • Spelklipp som du spelar in i Killer Instinct når du via Xbox-appen. Se Fördelar med att köra Xbox-appen när du spelar spel på Windows 10 för mer information.