Fight stick-stöd för Killer Instinct

Om du redan har en fight stick kanske du kan använda den för att spela Killer Instinct på din Windows 10-enhet.

Obs! Alla Xbox 360-kompatibla fight sticks fungerar även på din Windows 10-enhet med Killer Instinct.

I tabellen nedan finns en lista med fight sticks som också har testats och verifierats som fungerande med din Windows 10-enhet.

Tillverkare Beskrivning
HORI Real Arcade Pro VX-SE
PDP Injustice Gods Among Us
Razer Atrox Xbox 360
Madcatz Fightstick Pro Street Fighter X Sanrio
Madcatz EVO Fightstick PRO
Madcatz Tekken Tag Tournament 2 TE S
Madcatz Street Fighter 4 Arcade Stick
Madcatz Street Fighter 4 TE Femme Fatale
Madcatz Marvel Vs Capcom 3 TE Arcade Stick
Madcatz MLG Arcade Stick TE
Madcatz Street Fighter X Tekken Arcade Fightstick Pro
Madcatz RYU Arcade Pad STF4
Hori Soul Calibur IV
Hori Dead or Alive 4
Hori Fighting Stick EX 2
Hori Blazeblue
Hori Tekken 6 Real Arcade Pro EX
Hori Fighting Edge
Hori Real Arcade Pro EX
Hori Real Arcade Pro EX-SE
Hori Otomedius Gorgeous Arcade Stick
Hori Wireless Arcade Stick

Även om din enhet inte finns med i listan kan den ändå fungera. Det kan dock hända att den inte fungerar som väntat.

Om du vill ha mer information om stöd för fight sticks eller läsa diskussionstrådar om kända fight stick-problem med går du till Killer Instinct-forumet.