Microsoft Solitaire Collection

Välkommen till Microsoft Solitaire Collection för Windows 10, iOS och Android. Här hittar du länkar till videor och demos, information om spelets serverstatus och skillnader på olika spelversioner samt felsökningshjälp. Du kan också hitta länkar till köp av spelet för Windows 10, iOS och Android.

Microsoft Solitaire Collection-översikt

Administration av och hjälp för Microsoft Solitaire Collection på Windows 10

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Microsoft Solitaire Collection" som du läste om eller ett annat problem?