Få hjälp med Minecraft på olika enheter

Minecraft är ett spel för olika plattformar som utvecklats av Mojang. Minecraft finns för en mängd olika enheter, och det kan gå till på lite olika sätt att få hjälp beroende på vilken enhet du har.

Om du vill ha hjälp med din version av Minecraft använder du någon av följande länkar:

Microsoft-versioner

Om du ändå inte lyckas lösa problemet kontaktar du Xbox-supporten.

Icke-Microsoft-versioner

Skillnader mellan Xbox-versioner

Minecraft är tillgängligt som digital nedladdning eller på fysisk skiva för Xbox 360. Det är ingen skillnad mellan den nedladdade och den fysiska versionen av spelet.

Xbox One Edition är tillgänglig som digital nedladdning från Xbox Games Store. Jämfört med Xbox 360-versionen har Xbox One-versionen av spelet större spelvärldar med bättre ritavstånd och prestanda.

Spela Minecraft mellan enheter och plattformar

Du kan spela Minecraft: Windows 10 Edition med andra enheter som kör Minecraft: Pocket Edition, till exempel Windows 10-enheter och Windows-telefoner. Om du har Minecraft: Apple TV Edition kan du spela lokalt med andra spelare som kör en version av Minecraft: Pocket Edition. Gå till översikt över Minecraft: Apple TV Edition för mer information.

Minecraft: Xbox 360 Edition går bara att spela mot andra Xbox 360-konsoler på Xbox Live. Xbox One-versionen går bara att spela online mot andra Xbox One-konsoler. Det går inte att spela mellan olika plattformar med Xbox-versionerna och andra versioner av Minecraft.