Ansluta till och felsöka Nike+ Kinect Training

Översikt

Med Nike+ Kinect Training kan du ta del av Nike+ och tjäna NikeFuel. Genom att koppla ditt Nike+ Kinect Training-konto kan du ta del av integrerade Facebook-funktioner.

Lösningar

Systemkrav

För att använda Nike+ Kinect Training på din Xbox 360-konsol krävs följande:

Koppla till och hantera ditt konto för Nike+

Koppla till ett befintligt konto för Nike+

Du kan enkelt koppla ditt Xbox Live-guldkonto till ditt konto för Nike+ genom att ange din e-postadress och lösenord. Så här gör du:

(Obs! För den här delen behöver du en Xbox-spelkontroll som är ansluten till Xbox 360-konsolen)

1. Välj Options från huvudmenyn.
  2. Välj Nike+ Account.
  3. Välj Link Existing Account.
  4. Läs igenom och godkänn tjänstvillkoren och sekretesspolicyn för Nike+.
  5. Logga in med din e-postadress och ditt lösenord för Nike+.

Koppla bort ett konto för Nike+

Du kan koppla bort ditt Xbox Live-guldkonto från ditt konto för Nike+ när du så önskar. Så här gör du:

1. Välj Options från huvudmenyn.
  2. Välj Nike+ Account.
  3. Välj Unlink Account.
  4. Läs igenom och godkänn tjänstvillkoren och sekretesspolicyn för Nike+.

Obs! Du kan inte använda funktioner kopplade till Nike+ efter att ditt Xbox Live-guldkonto kopplats bort från kontot för Nike+.

Skapa ett nytt konto för Nike+

Om du inte redan har ett konto för Nike+ kan du skapa ett direkt på konsolen.

(Obs! För den här delen behöver du en Xbox-spelkontroll som är ansluten till Xbox 360-konsolen)

1. Välj Options från huvudmenyn.
  2. Välj Nike+ Account.
  3. Välj Create New Account.
  4. Läs igenom och godkänn tjänstvillkoren och sekretesspolicyn för Nike+.
  5. Ange din e-postadress och välj ett lösenord – du kan använda din gamertag som skärmnamn för Nike+ eller välja ett nytt.
  6. När uppgifterna godkänts kommer ditt Xbox-guldkonto automatiskt att kopplas till ditt nya konto för Nike+.

Felsökning

Har du problem med Nike+ Kinect Training? Försök med följande lösningar.

Lösning 1: Kontrollera ditt användarnamn och lösenord för Nike+

Kontrollera att du använder samma användarnamn och lösenord som du använder för ditt konto för Nike+.

Lösning 2: Kontrollera Xbox Live-anslutningen

Kontrollera att du är ansluten till Xbox Live.

Om det inte går att ansluta till Xbox Live går du till Det går inte att ansluta till Xbox Live-lösning.

Lösning 3: Kontrollera sekretessinställningarna på ditt Xbox Live-guldkonto

Så här gör du:

1. Välj Settings från Xbox 360 dashboard och sedan Privacy.
  2. Välj Change Settings.
  3. Välj Customize.
  4. Rulla ned till och välj Exercise Info Sharing och välj Public eller Friends Only.

För mer information, gå till Hantera information och sekretessinställningar för Fitness på Xbox 360.

Lösning 4: Kontakta supporten för Nike+

Om du behöver hjälp med kontot för Nike+ går du till Support för Nike+.