Följ din fitnessutveckling på Nike+ Kinect Training

Översikt

Lär dig hur du använder Nike+ Kinect Training för att följa utvecklingen mot dina träningsmål på Xbox 360.

Fitnesspårning med Nike+

Med Nike+ Kinect Training kan du koppla ditt Xbox Live-guldkonto till ditt konto för Nike+ och följa din fitnessprofil och NikeFuel-poäng direkt via din Xbox 360-konsol.

Information om hur du ansluter ditt Xbox Live-guldkonto till ditt konto för Nike+ hittar du i avsnittet Ansluta till och felsöka Nike+ Kinect Training.

Fitnesspårning med Kinect PlayFit

Nike+ Kinect Training delar också information med Kinect PlayFit-appen för din Xbox 360. För mer information, gå till Kinect PlayFit-appen.