Inget ljud när du spelar Rare Replay på Xbox One

Om du inte hör något ljud när du spelar Rare Replay-spel på Xbox One gör du så här:

1. Dubbeltryck på Xbox-knappen på handkontrollen.
  2. Rulla år vänster till menyn, välj Inställningar och välj sedan Alla inställningar.
  3. Rulla nedåt till Display och ljud, välj Volym och sedan Chattmixer.
  4. Kontrollera om Ta bort alla andra ljud är valt. Om så är fallet väljer du en annan inställning (som Minska volymen av andra ljud med 50%).

Om du fortfarande har problem med ljudet läser du Felsök ljud på din Xbox One-konsol.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Inget ljud när du spelar Rare Replay på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?