Information om förbeställning av Quantum Break

Om du förbeställt Quantum Break via Xbox Store (inte från en återförsäljare) får du koder som du kan köpa ytterligare innehåll med. Du kan förbeställa när som helst innan spelet lanseras den 5 april 2016. Du får några koder innan spelet lanseras och några efter att spelet har lanserats:

• Alan Wake: American Nightmare
  • Quantum Break på Xbox One
  • Quantum Break på Windows 10
  • Alan Wake + ytterligare innehåll

Alan Wake: American Nightmare

Den första koden du får när du förbeställer Quantum Break från Xbox Store gäller för Alan Wake: American Nightmare. Eftersom det här är en Xbox 360-titel kommer du att kunna använda bakåtkompatibilitet för att spela det på Xbox One. För mer information om bakåtkompatibilitet läser du Xbox Ones bakåtkompatibilitet.

Din kod kommer att skickas via aviseringscentret, som du kan se om du dubbeltrycker på Xbox-knappen  och väljer aviseringar.

Observera att koderna kommer att skickas i omgångar, så det kan ta några dagar innan du får din kod efter det att du förbeställt spelet.

Quantum Break på Xbox One

Några dagar innan lanseringen av Quantum Break den 5 april 2016 kommer din konsol att börja ladda ned spelet i bakgrunden om du har satt den i ”standbyläget”. Mer detaljerad information om hur du konfigurerar din konsol så att den laddar ned spelet automatiskt innan lanseringen, samt felsökningsanvisningar om du har problem, finns i Förbeställ Xbox One-spel i Xbox Store.

Quantum Break på Windows 10

Kort efter lanseringen av Quantum Break får du ännu en kod för Quantum Break på Windows 10. Med den kan du spela både på Xbox One och Windows (och tjäna in achievements på båda) och fortsätta spela där du slutade. Gå till Så här löser du in en förbetald kod för Quantum Break på Windows 10 för mer information om hur du löser in din kod.

Du måste också kontrollera att din Windows 10-enhet uppfyller minimisystemkraven för att kunna spela. Gå till Vanliga frågor om Quantum Break på Windows 10 FAQ för mer information.

Alan Wake

Med början 5 april 2016 kommer ytterligare en uppsättning koder att skickas ut för inlösen på din Xbox. De berättigar till följande extrainnehåll för Xbox 360-bakåtkompatibilitet:

• Alan Wake (grundspelet)
  • Alan Wake “The Writer”
  • Alan Wake “The Signal”

Dessa koder kommer också att skickas ut i omgångar och de är också tillgängliga för alla som köper Quantum Break mellan 5 april 2016 och 7 juli 2016. Om du förbeställde Quantum Break får du dina koder inom några veckor efter spelets lansering. Om du köper Quantum Break mellan 5 april 2016 och 7 juli 2016 får du din kod inom ett par veckor efter köpet.

Det meddelande du får kommer att innehålla en enda kod som berättigar dig till spelet och båda delarna nedladdningsbart innehåll. Lös in den på konsolen när du vill börja ladda ned spelet och innehållet. Så här når du innehållet:

1. Gå till Mina spel och appar och markera panelen Alan Wake.
  2. Tryck på Menyknappen  och välj Hantera spel.
  3. ”The Writer” och ”The Signal” visas då i avsnittet Klar att installeras.

Om du har problem med att lösa in dina koder går du till Felsöka förbetalda Xbox-koder.

Om du har fått din kod men tagit bort meddelandet av misstag eller inte längre har tillgång till koderna går du till forumen för Kampanjer och specialerbjudanden på Xbox One så kommer communityteamet för Xbox att hjälpa dig lösa in dina koder.