Information om live action show i Quantum Break

Som en del av Quantum Break-spelandet kommer live action show antingen att streamas eller laddas ned, beroende på vilken enhet du använder. Du kan när som helst hoppa över showen genom att trycka på B-knappen  på handkontrollen eller blankstegstangenten på Windows-enheten.

Xbox One

På Xbox One har du möjligheten att antingen streama live action show eller ladda ned den till din konsol. Kom dock ihåg att om du väljer att ladda ned kommer alla möjliga resultat att laddas ned även om du ännu inte har låst upp den delen showen. Detta kan fylla upp till 77 GB ytterligare utrymme på konsolen.

Så här laddar du ned showerna till din konsol:

1. startsidan drar du i höger avtryckare  och sedan trycker du på A-knappen  för att öppna Mina spel och appar.
  2. Markera Quantum Break, tryck på Menyknappen  på handkontrollen och välj sedan Hantera spel.
  3. Under Klar att installeras väljer du Avsnittspaket för Quantum Break och sedan Installera på bekräftelseskärmen.

Om du vill ta bort nedladdade shower och gå tillbaka till att streama dem följer du samma steg som ovan, men på skärmen Hantera Quantum Break gör du så här:

1. Markera Avsnittspaket för Quantum Break och tryck sedan på Menyknappen  .
  2. Välj Avinstallera och sedan Avinstallera alla på bekräftelseskärmen.

Windows 10

Om du spelar på en Windows 10-enhet kommer allt live action show-innehåll att streamas. Det finns inget alternativ för att ladda ned lokalt på din enhet. Om du väljer att spela offline kommer du inte att kunna se någon live action show – det är samma som när du hoppar över showerna. Du kan när som helst gå tillbaka och titta på showerna när du är online.

Datastreaming

Det finns fyra videosegment i spelet och de varar i cirka 25 minuter. Streaming av dessa är samma som streaming av en halvtimmes TV-program på populära videostreamingtjänster. Om du vill begränsa dataförbrukningen kan du hoppa över videoscenerna genom att trycka på B-knappen  (Xbox One) eller blanksteg (Windows 10).