Så här löser du in en förbetald kod för Quantum Break på Windows 10

Om du har fått en kod för att ladda ned ditt exemplar av Quantum Break för Windows 10 måste du lösa in den i Windows Store. Det går inte att lösa in den här koden vare sig på din Xbox-konsol eller online på Xbox.com.

Kontrollera systemkraven

Innan du loggar in och löser in din kod rekommenderar vi att du kontrollerar att din enhet uppfyller minimisystemkraven. Då får du ut mesta möjliga av spelet när du spelar Quantum Break.

Om du vill kontrollera att din enhet uppfyller minimisystemkraven läser du avsnittet Vilka är maskinvarukraven? i vanliga frågor för Quantum Break på Windows 10. Du kan också se dessa krav på infosidan för Quantum Break Windows 10.

Om din enhet inte uppfyller minimikraven kan du ändå gå vidare och lösa in koden för ditt exemplar av Quantum Break från Windows Store. När du har löst in den är spelet ditt och du kan behålla det så länge du har kvar ditt konto. Det innebär att när du i framtiden köper eller logga in på en enhet som uppfyller minimikraven kommer Quantum Break att finnas tillgängligt så att du kan installera det från ditt Windows Store-bibliotek.

Lösa in din kod i Windows Store

Vi rekommenderar att du använder Xbox-appen för att öppna meddelandet och lösa in koden:

1. På din Windows 10-enhet loggar du in med ditt Microsoft-konto. Du måste använda samma Microsoft-konto som du använder för Windows 10.

Obs! Om du loggar in med ett annat konto kan du lösa in Windows 10-versionen av spelet mot det kontot, inte ditt eget.

2. Starta Xbox-appen och se till att du är inloggad med samma Microsoft-konto som du använde när du förbeställde spelet på Xbox One.

Obs! Om inte loggar du ut och loggar sedan in igen med det kontot. Om du inte använder samma konto kommer du inte att se meddelandet.

3. Välj Meddelanden-ikonen till vänster i appen för att visa dina meddelanden.
  4. Välj det meddelande som innehåller din kod för Quantum Break på Windows 10.
  5. Kopiera 5x5-koden och välj sedan den länk som tar dig till sidan där du kan lösa in Windows 10-koden. Du kan också gå till sidan Lösa in din kod eller ditt presentkort för att göra detta.
  6. Klistra in 5x5-koden i fönstret och välj Lös in.
  7. På bekräftelseskärmen för Quantum Break väljer du Fortsätt.

Windows Store öppnas och du kan ladda ned spelet.

Om du av någon anledning inte kan hämta koden från Xbox-appen följer här ett alternativt sätt:

1. Öppna det meddelande som innehåller 5x5-koden på din Xbox One.
  2. Anteckna koden exakt så som den visas på konsolen.
  3. Gå till Lösa in din kod eller ditt presentkort och ange koden.
  4. På bekräftelseskärmen för Quantum Break väljer du Fortsätt.

Vanliga frågor

En komplett lista med frågor och svar om Quantum Break på Windows 10 finns i Vanliga frågor om Quantum Break på Windows 10.