Installera Rare Replay på Xbox One

När du köper Rare Replay får du följande 10 artiklar i paketet:

• Rare Replay (grundspel, innehåller 21 spel)
  • Banjo-Kazooie
  • Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
  • Banjo-Tooie
  • Jetpac Refuelled
  • Kameo
  • Perfect Dark
  • Perfect Dark Zero
  • Viva Piñata
  • Viva Piñata: Trouble in Paradise

Så här gör du om du stöter på problem när du installerar spelet.

Installera från skiva

Om du köpt Rare Replay på skiva kommer du att se 10 artiklar i din kö så snart du satt in skivan i konsolen. Om du har problem med att installera något av spelen gör du så här:

1. Öppna Mina spel och appar på Startsidan.
  2. Välj och kontrollera om några artiklar installeras.
  3. Om statusen för artiklarna är Köad eller Pausad markerar du spelet eller appen och trycker på menyknappen . Välj sedan Återuppta installation.

Om det inte finns några artiklar i kön kan du avinstallera och ominstallera spelet för att trigga installationen av det nedladdningsbara innehållet:

1. Öppna Mina spel och appar på Startsidan.
  2. Markera Rare Replay och tryck på menyknappen  på handkontrollen. Välj sedan Hantera spel.
  3. Tryck på menyknappen  på handkontrollen igen och välj Avinstallera.
  4. Sätt in spelskivan igen och installera om spelet.

Du bör nu kunna se att spelet och det nedladdningsbara innehållet installeras eller väntar på att installeras i kön.

Installera från Store online

Om du köpt Rare Replay från Store online kommer du att se 10 artiklar i din kö. Om de av någon anledning inte läggs till automatiskt i din kö kan du göra så här för att lägga till dem:

1. Öppna Mina spel och appar på Startsidan.
  2. Bläddra tills du ser panelen Rare Replay.
  3. Tryck på menyknappen  på handkontrollen och välj sedan Hantera spel.

Obs! Om du ser artiklar under Klar att installeras måste du installera dem manuellt.

1. Välj panelen Klar att installeras: Installera alla.
  2. Välj Installera på bekräftelseskärmen.
  3. Dina artiklar läggs i kön och installeras i bakgrunden. Om du redan har andra artiklar i kön kommer de att visas som I kö.
  4. När alla artiklar har laddats ned visas de till vänster på menyn under Hantera alla. Du bör nu kunna se att alla 10 artiklarna har installerats.

Avinstallera och installera om enskilda spel

De 10 spel som visas längst upp på den här sidan kan avinstalleras oberoende av varandra. Det innebär att du kan behålla grundspelet Rare Replay och ta bort alla eller några av de andra spelen.

Om du har tagit bort ett spel och vill lägga till det igen går du till Mina spel och appar och letar reda på panelen under Klar att installeras. Du kan också söka efter spelet i Xbox Store och installera det därifrån utan att behöva köpa det igen.

Om du installerade spelet från en skiva sätter du in skivan och installerar spelet från Mina spel och appar.