Problem med Xbox 360-inloggning när Rare Replay spelas på Xbox One

Något av följande felmeddelanden visas när du försöker logga in med din Xbox 360-profil på din Xbox One-konsol för att spela Rare Replay:

• Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later.
      Status Code: 800704DC
    • Du har inte någon aktiv spelarprofil. Om du vill skapa eller ladda en profil trycker du på Xbox Guide-knappen nu.

Detta innebär att det är något fel med ditt faktureringskonto för Xbox Live. Du måste åtgärda problemet innan du kan ladda ned din Xbox 360-profil till din Xbox One-konsol.

Lösning

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Problem med Xbox 360-inloggning när Rare Replay spelas på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?