Vanliga frågor om ReCore

Har du en fråga om ReCore? Här hittar du svaren på vanliga frågor.

På den här sidan

ReCore är ett Xbox Play Anywhere-spel. Vad innebär det?

När du köper ett Xbox Play Anywhere-spel digitalt är det ditt och du kan spela det på såväl Xbox som Windows 10. Du behöver bara köpa spelet en gång via Store på din Xbox eller Windows 10-enhet så visas det i ditt spelbibliotek var du än loggar in.

Om du köpte spelet på Xbox och vill spela det på Windows 10 loggar du in på din Windows 10-enhet. Om spelet redan är installerat på din enhet visas det i din lista med appar. I annat fall kan du installera det genom att öppna Store och välja Mitt bibliotek.

Om du köpte spelet på Windows 10 och vill spela det på din Xbox-konsol loggar du in på din konsol och går till Mina spel och appar. Om spelet redan är installerat visas det i din spellista. I annat fall hittar du det i avsnittet Klar att installeras.

Om du vill veta mer om Xbox Play Anywhere och se vilka spel som stöds går du till webbplatsen Xbox Play Anywhere. Du kan också läsa Felsöka problem med Xbox Play Anywhere-spel om du har problem med att hitta ReCore eller innehåll på din Xbox One eller Windows 10-enhet.

Jag ombads uppgradera min Windows-enhet för att ladda ned ReCore. Vilken version behöver jag?

För att kunna ladda ned och installera ReCore på Windows 10 behöver du en enhet med version 1607 eller senare.

Dessutom måste din enhet ha 64-bitarsversionen av Windows 10. Om du har en 32-bitarsversion kommer du inte att kunna spela ReCore.

Om du vill se om du kör rätt version av Windows på din enhet läser du Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows-enhet.

Behöver jag ytterligare programvara för att spela ReCore?

Ja, du måste ha DirectX 11 eller senare installerat för att spela ReCore.

Om du vill se vilken version av DirectX som är installerad på din enhet läser du Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows-enhet.

Vilka är maskinvarukraven?

Maskinvarukraven för ReCore varierar beroende på om du spelar på Xbox eller Windows 10. Gå till produktinformationssidan för respektive plattform om du vill se spelets storlek, systemkraven (särskilt för Windows 10-enheter) samt ytterligare information om spelet.

Obs! Eftersom det här är ett Xbox Play Anywhere-spel kan du köpa det digitalt antingen på Xbox eller Windows 10 och äga båda versionerna av spelet. Produktinformationssidorna visas bara som information för respektive plattform. Du behöver inte köpa spelet två gånger.

Xbox

Om du vill se installationskraven för Xbox går du till produktinformationssidan för ReCore på Xbox.

Om du vill se om din Xbox har tillräckligt med tillgängligt diskutrymme läser du Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows 10-enhet.

Windows 10

Om du vill se systemkraven för Windows 10 går du till produktinformationssidan för ReCore på Windows 10.

Om du vill se om din Windows 10-enhet har tillräckligt med tillgängligt diskutrymme, vilket grafikkort som är installerat och annan viktig information om din enhet läser du Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows 10-enhet.

Vad händer om jag laddar ned ReCore på en enhet som inte uppfyller maskinvarukraven?

Vi rekommenderar att du kontrollerar enhetsspecifikationerna först för att säkerställa att enheten uppfyller minimikraven. Mer information finns i Så här tar du reda på om ett spel fungerar på din Windows 10-enhet.

Om du redan har laddat ned spelet kan du prova att justera grafikalternativen i spelinställningarna. Så här gör du:

1. Välj Alternativ från huvudmenyn.

2. På menyn Alternativ väljer du Video.

3. På skärmen Videoalternativ flyttar du kvalitetsinställningen till Låg och sedan avslutar du menyn för att spara ändringarna.

Obs! Om du ombeds göra det startar du om spelet så att inställningarna träder i kraft.

En komplett lista med tips och tricks för att förbättra spelets prestanda finns på ReCore-webbplatsen.

Hur lång tid tar det att ladda ned ReCore?

Nedladdningstiden kan variera beroende på hur snabb Internetanslutningen är. I genomsnitt tar det cirka 3 timmar att ladda ned 30 GB med en 20 Mbps-anslutning.

I tabellen nedan anges uppskattade nedladdningstider baserat på den aktuella nedladdningshastigheten.

Obs! De här uppgifterna ska bara betraktas som en fingervisning och inte som exakta av nedladdningstider. Bandbredden begränsas och nedladdningstiden ökar om du t.ex. streamar innehåll, spelar spel eller streamar spel från din Xbox One till en Windows 10-dator.

Aktuell nedladdningshastighet

Fil på 30 GB

Fil på 40 GB

Fil på 50 GB

Fil på 60 GB

Fil på 70 GB

2 Mbit/s

33,3 timmar

44,4 timmar

55,6 timmar

66,7 timmar

77,8 timmar

5 Mbit/s

13,3 timmar

17,8 timmar

22,2 timmar

26,7 timmar

31,1 timmar

10 Mbit/s

6,7 timmar

8,9 timmar

11,1 timmar

13,3 timmar

15,6 timmar

20 Mbit/s

3,3 timmar

4,4 timmar

5,6 timmar

6,7 timmar

7,8 timmar

50 Mbit/s

1,3 timmar

1,8 timmar

2,2 timmar

2,7 timmar

3,1 timmar

100 Mbit/s

0,7 timmar

0,9 timmar

1,1 timmar

1,3 timmar

1,6 timmar

200 Mbit/s

0,3 timmar

0,4 timmar

0,6 timmar

0,7 timmar

0,8 timmar

Exempel

Om du installerar en fil på 40 GB och den har laddats ned till 25 % (30 GB återstår) och anslutningshastigheten är 10 Mbit/s bör det ta omkring 4,4 timmar innan nedladdningen är klar. (Under förutsättning att nedladdningshastigheten förblir densamma.)

Medan spelet laddas ned ska du inte avbryta nedladdningen eller stänga av datorn. Ikonen för ReCore visas i avsnittet med Installerade apparstartmenyn på Xbox och i Mitt bibliotek på din Windows 10-enhet.

Obs! Internet-avgifter kan tillkomma när du laddar ned spelet.

Om du tycker att nedladdningen av spelet går för långsamt går du till Felsöka långsam nedladdning av spel eller appar på Xbox One eller Åtgärda problem med nätverksanslutningen i Windows 10 för ytterligare felsökningsanvisningar.

Vilka tillbehörsenheter behöver jag för att styra ReCore?

Du kan använda mus och tangentbord eller en handkontroll (Xbox One- eller Xbox 360-handkontroll rekommenderas). Om du använder en Xbox One-handkontroll med din Windows 10-enhet måste du ha antingen en USB-kabel för att ansluta den till din enhet eller en trådlös Xbox-adapter för Windows.

Du kan också ansluta en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-handkontroll till din Windows 10-enhet via Bluetooth. För mer information, se Använda Xbox One trådlös handkontroll på en dator.

Behöver jag ett Microsoft-konto för att spela ReCore?

Ja, du behöver ett Microsoft-konto för att spela ReCore. Om du redan spelar spel på Xbox One eller Xbox 360 kan du använda samma konto som du använder för de spelen för att även spela på Windows 10. För mer information, se sidan Vanliga frågor och svar om Microsoft-konton.

Måste jag vara online eller ansluten till Internet för att spela ReCore på en Windows 10-enhet?

Om du planerar att vara på en plats där det inte finns onlinetäckning, till exempel på en långflygning eller en seglingstur, kan du förbereda din Windows 10-enhet så att du kan spela ReCore offline.

Information om hur du konfigurerar din Windows 10-enhet för offline-spel finns i Spela spel offline på Windows 10 i offlineläget.

Om du spelar offline kommer vissa funktioner, som att köpa ytterligare saker från Windows Store, inte att vara tillgängliga. Alla rankningslistor kommer också att vara otillgängliga medan du är offline.

Om du tjänar in achievements när du spelar offline synkroniseras de med ditt konto nästa gång du loggar in på Xbox Live på din enhet. Dina sparade framsteg synkroniseras också när du loggar in på Xbox Live.

Du kommer heller inte att kunna utnyttja fördelarna med Xbox Live medan du är offline. Se Varför ska jag logga in på Xbox Live med ett Microsoft-konto? nedan för mer information.

Hur många enheter kan jag installera ReCore på?

Du kan installera och spela ReCore på Xbox eller dator, så länge du loggar in och förblir online. Om du vill spela offline måste du göra det på din hemmakonsol eller Windows 10-huvudenhet.

Om du till exempel delar din Windows 10-enhet med andra personer och du loggar in till Store med ditt Microsoft-konto för att ladda ned ReCore kan du dela spelet med en användare till. Den användaren kan logga in med sitt eget Microsoft-konto och hålla reda på sina egna spelframsteg och achievements om han eller hon loggar in innan han/hon spelar.

Varför ska jag logga in på Xbox Live med ett Microsoft-konto?

När du ansluter ReCore till Xbox Live-tjänsten får du följande fördelar medan du spelar på din Xbox eller Windows 10-enhet.

Obs! Du måste ansluta till Xbox Live via Xbox-appen för att starta ReCore på Windows 10. Se Måste jag vara online eller ansluten till Internet för att spela ReCore på en Windows 10-enhet? ovan.

• Hålla kontakten med Xbox Live-communityn, se achievements, titta på spelklipp med mera.
  • Lagra dina sparade spel i molnet och fortsätta spela på en annan dator direkt där du slutade.
  • Spela med din trådlösa Xbox-handkontroll på Windows 10 med en trådlös Xbox-adapter.
  • Du kan enkelt spela in, lägga till berättarröst för och dela dina mest episka spelögonblick med inbyggd Spel-DVR. Spelklipp som du spelar in i ReCore på Windows 10 når du via Xbox-appen. Se Fördelar med att köra Xbox-appen när du spelar spel på Windows 10 för mer information. För Xbox One läser du Spela in spelklipp med Spel-DVR.