ReCore: Definitive Edition

Välkommen till ReCore: Definitive Edition på Xbox One och Windows 10. Här kan du hitta länkar till videor och demos samt få hjälp med felsökning. Du kan också hitta länkar där du kan köpa det här Xbox Play Anywhere-spelet en gång och spela det både på Xbox One och Windows 10.

Översikt över ReCore: Definitive Edition

Administration av och hjälp för ReCore: Definitive Edition på Xbox One

Hur du hanterar och får hjälp med ReCore: Definitive Edition på Windows 10