Spara framsteg i Microsoft Solitaire Collection mellan Windows 10 och tidigare versioner

Med Windows 10-versionen av Microsoft Solitaire Collection sparas dina framsteg automatiskt i molnet. Det innebär att du kan logga in på vilken Windows 10-enhet som helst och fortsätta där du slutade. Molnet sparar till och med dina framsteg för utmaningar och achievements.

Om du även använder en enhet med Windows 8 eller 8.1 sparas dina framsteg också automatiskt i molnet och du kan fortsätta tjäna in achievements och klara utmaningar på andra enheter med Windows 8, 8.1 och Windows 10.

Obs! Achievements och utmaningar som du klarar på din Windows 10-enhet kommer inte att vara tillgängliga på dina Windows 8- eller 8.1-enheter. Windows 10-versionen av Microsoft Solitaire Collection innehåller nya funktioner och utmaningar som inte finns i tidigare versioner av spelet.

Om du till exempel spelar Microsoft Solitaire Collection på din Windows 8.1-enhet på jobbet och klarar alla de dagliga utmaningarna kommer du att upptäcka att de utmaningarna är ofullständiga när du öppnar Microsoft Solitaire Collection på din Windows 10-enhet hemma. När du kommer tillbaka till din Windows 8.1-enhet nästa dag kommer utmaningarna från föregående dag att visas som slutförda.