Uppgraderingsrabatt på State of Decay: Year-One Survival Edition för Xbox One

Alla som har State of Decay på Xbox 360 kan uppgradera till State of Decay: Year-One Survival Edition på Xbox One och få 33 procent rabatt. Spelare som vill ha rabatten måste ha köpt State of Decay för Xbox 360 och måste använda samma, aktiva Xbox Live- eller Steamworks-konto när de gör det digitala köpet på Xbox One och Steam.

Vanliga frågor

Hur får jag rabatten på State of Decay: Year-One Survival Edition på Xbox One?

Om du vill ha det rabatterade uppgraderingspriset måste du äga skivan eller den digitala versionen av State of Decay på Xbox 360 och ha den ansluten till ditt Xbox Live-konto.

Jag äger State of Decay på Xbox 360, men jag ser inte rabatterbjudandet. Jag ser bara totalpriset. Vad är det som är fel?

Se till att du använder det Xbox Live-konto som du har använt när du spelade State of Decay på din Xbox 360.

Gäller rabattpriset skivversionen av State of Decay: Year-One Survival Edition på Xbox One?

Nej, det rabatterade priset gäller bara den digitala versionen av spelet på Xbox One eller Windows.

När avslutas rabattkampanjen?

Rabatten upphör att gälla 30 juni 2015.