Hjälp med State of Decay

State of Decay är ett spel för flera olika plattformar från Undead Labs. Det publiceras av Microsoft Studios. State of Decay finns för Xbox One, Xbox 360 och Windows.

Få hjälp med State of Decay på Xbox One

Skillnader mellan olika Xbox-versioner av State of Decay

State of Decay: Year One Survival Edition för Xbox One

Det här spelet är tillgängligt som fysisk skiva eller digital nedladdning från Xbox Games Store. Jämfört med versionen för Xbox 360 innehåller Xbox One-versionen originalspelet, ommastrat i 1080p. Förbättrade ljuseffekter, texturer och skuggor gjuter nytt liv i Trumbull Valleys bedagade skönhet och den härjade staden Danforth. Xbox One-versionen innehåller dessutom nya uppdrag, fordon, vapen och musik. Du kan även välja mellan olika achievements som du kan låsa upp, däribland gamerscoren 1 500, community-utmaningar och belöningar, enskilda belöningar och möjligheten att spela in spelklipp med Spel-DVR.

Om du redan har köpt State of Decay för Xbox 360 ska du veta att Xbox One-versionen innehåller en ytterligare rollfigur, Gurubani Kaur, som du kan välja.

State of Decay för Xbox 360

Det här spelet är tillgängligt som digital nedladdning eller på fysisk skiva. Det är ingen skillnad mellan den nedladdade och den fysiska versionen av spelet.

Spela State of Decay på olika plattformar

State of Decay på Xbox One går bara att spela online mot andra Xbox One-konsoler.

State of Decay på Xbox 360 går bara att spela mot andra Xbox 360-konsoler på Xbox Live. Det går inte att spela med andra plattformsversioner av State of Decay.