Byte av Xbox-appkonton kan radera sparade spel i Rise of the Tomb Raider

Om du har fler än ett konto på din Windows 10-enhet och du har sparat ett spel i Rise of the Tomb Raider kan det sparade spelet raderas om du loggar in med ett annat konto. Det beror på att den information som sparats av Xbox-appen ändras när ett annat konto loggar in.

För att förhindra att detta sker ska du byta Microsoft-konto innan du loggar in på Xbox-appen:

1. Tryck på Windows-tangenten och välj din profil i det övre vänstra hörnet på menyn.
  2. Välj Växla konto i listan med alternativ.

Obs! Då förblir du inloggad och alla program och appar behålls öppna i bakgrunden.

3. Logga in med det andra kontot och starta sedan Xbox-appen. Gå till Så här loggar du in på Xbox-appen på Windows 10 om du vill ha mer information.

Om du vill växla tillbaka till ditt konto upprepar du proceduren, men den här gången väljer du ditt eget konto när du loggar in.