Felsöka Gears of War 4 på Windows 10

Här finns lösningar på de mest troliga felen du kan stöta på om du har problem med att spela Gears of War 4 på Windows 10. Om ditt problem inte finns med här läser du Vanliga frågor om Gears of War 4, där du hittar svar på vanliga frågor.

Ditt grafikkort uppfyller inte minimispecifikationerna

Följande felkod visas när du försöker starta Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW400

Det innebär att grafikkortet i din Windows 10-enhet inte uppfyller minimikraven. Ditt grafikkort måste ha stöd för DirectX 12 (Feature Level 11).

Lösning

Uppgradera systemets grafikkort så att det uppfyller minimikraven för spelet och försök sedan starta spelet igen.

Grafikkortet är inkompatibelt med spelet

Följande felkod visas när du försöker spela Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW401

Det innebär att den grafikkortsdrivrutin som är installerad i din Windows 10-enhet har kompatibilitetsproblem.

Lösning

Gå till grafikkorttillverkarens webbplats och uppdatera till den senaste drivrutinen.

Ditt videokort har slutat svara

Följande felkod visas när du försöker spela Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW402

Det innebär att videokortet i din Windows 10-enhet har slutat svara.

Lösning

Gå till grafikkorttillverkarens webbplats och uppdatera till den senaste drivrutinen för grafikkortet.

Ditt grafikkort har inte tillräckligt med VRAM

Följande felkod visas när du försöker spela Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW410

Det innebär att grafikkortet inte uppfyller minimikraven för spelet.

Lösning

För att lösa problemet rekommenderar vi att grafikkortet har minst 2 GB VRAM.

Ditt system har inte tillräckligt med RAM

Följande felkod visas när du försöker starta Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW411

Det innebär att systemet har för lite totalt systemminne tillgängligt.

Lösning

För att lösa problemet rekommenderar vi att systemet har minst 8 GB tillgängligt minne.

Ditt system har ont om RAM

Någon av följande felkoder visas när du försöker starta Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW412

Det innebär att systemet har ont om tillgängligt minne.

GW413

Detta innebär att systemet har slut på minne.

Lösningar

För att lösa problemet rekommenderar vi att systemet har minst 8 GB ledigt minne. Prova att stänga några andra program som körs för att frigöra mer minne.

Kontrollera att ditt videokort och din dator har minst den mängd minne som krävs. Det kan hjälpa att sänka upplösningen och stänga andra program som körs.