Skillnader mellan Warface-versioner

Översikt

Warface är ett plattformsoberoende spel utvecklat av Crytek. Microsoft ger ut Xbox 360-utgåvan som en nedladdningsbar titel via Xbox Live.

Obs! Microsoft har inget att göra med datorversionen av Warface.

På den här sidan

Kan jag spela online mot datorversionen av spelet?

Warface för Xbox 360 går bara att spela mot andra Xbox 360-konsoler på Xbox Live. Spelet fungerar inte med utgåvor av samma spel för andra plattformar.

Kan jag använda mitt Warface-datorkonto för att spela på Xbox 360?

Nej, Xbox 360-versionen använder inte datorkontot. Du använder din Xbox Live-gamertag och -profil.

Kan jag använda köp i spelet, t.ex. utrustning och Kredit, både på Xbox 360 och på datorn?

Xbox 360- och datorversionen har inte samma kontouppgifter. Köp i spelet, t.ex. Kredit och annan utrustning, fungerar inte på bägge plattformarna.

Jag har ett problem när jag spelar Warface. Vem ska jag be om hjälp?

Om du har några frågor om Xbox Live, din Xbox 360-konsol eller hur du köper Kredit till Warface via Xbox Store, ska du kontakta Xbox-supporten. Om du har frågor om köp i spelet med de Kredit du har köpt till Warface ska du kontakta Cryteks support.