Konfiguration av och krav för Warface

Krav för Warface

Om du vill spela Warface på din Xbox 360-konsol behöver du följande:

• Ett Xbox Live-medlemskap (Gold krävs efter en vecka)
  • Minst 1,8 GB ledigt lagringsutrymme
  • En internetanslutning

Leta rätt på och installera Warface

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till games och välj Browse Games.
  3. Leta efter Warface.
  4. Välj Warface för att ladda ned och installera spelet.
  5. När nedladdningen är klar väljer du Play Now.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Konfiguration av och krav för Warface" som du läste om eller ett annat problem?