Vanliga frågor om World of Tanks: Xbox 360 Edition

Kan jag spela online mot spelare som har datorversionen av spelet?

World of Tanks: Xbox 360 Edition går endast att spela online mot andra spelare som har Xbox 360-konsoler på Xbox Live. Spelet fungerar inte med utgåvor av samma spel för andra plattformar.

Kan jag spela på Xbox 360 med mitt Wargaming.net-konto?

Nej, Xbox 360-utgåvan använder inte ditt Wargaming.net-konto. Du använder i stället din Xbox Live-gamertag och -profil.

Kan mitt guld, mina stridsvagnar och andra köp i spelet föras över mellan Xbox 360 och en dator?

Dator- och Xbox 360-versionerna delar inte kontoinformation, vilket gör att dina guldinköp och köp i spelet inte kan föras över mellan olika plattformar.

Vart vänder jag mig om det uppstår problem?

Om du har frågor om Xbox Live, din Xbox 360-konsol eller hur du köper guld via Xbox Store kontaktar du Xbox-supporten. Om du har frågor om köp i spelet med guld läser du Transaktioner i spelet för World of Tanks eller kontaktar Wargaming.net-supporten.