Transaktioner i spelet för World of Tanks

Översikt

I World of Tanks för Xbox 360 kan du köpa guld via Xbox Games Store och använda det i spelet för att köpa stridsvagnar, kamouflage och annat extramaterial. Mer information om dessa transaktioner hittar du på den här sidan.

Om transaktioner för World of Tanks

Måste jag köpa guld för att maximera World of Tanks-upplevelsen?

Nej, du måste inte köpa guld för att få glädje av World of Tanks.

Jag har problem med att köpa guld via Xbox Games Store.

Kontrollera din kontoinformation och se till att du har ett giltigt kreditkort eller något annat betalningsmedel kopplat till ditt Xbox Live-konto. Läs mer i Hantera betalningsalternativ.

Hur kontrollerar jag min faktureringshistorik och granskar mina Xbox Store-transaktioner?

Läs mer om det i Se orderhistoriken på ditt Microsoft-konto.

Hur kan jag få hjälp med mina inköp i World of Tanks?

Kontakta Wargaming.net-supporten om du behöver hjälp med köp och valuta i spelet.

Support

Xbox-supporten kan hjälpa dig om du har problem med att köpa guld från Xbox Games Store. Om du har problem med att använda eller administrera guld i World of Tanks kontaktar du spelutvecklaren Wargaming.net.