Dela den här sidan

Systemkrav och konfiguration för World of Tanks

På den här sidan

Spelkrav

Följande krävs för att kunna spela World of Tanks:

  • Ett Xbox Live-medlemskap
  • Minst 2,7 GB ledigt utrymme
  • En fungerande Internet-anslutning

Ladda ned World of Tanks

  1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-aktiverade gamertag. (Du måste ha ett Xbox Live-medlemskap.)
  2. Gå till games och välj Browse Games.
  3. Leta efter World of Tanks.
  4. Välj World of Tanks för att ladda ned och installera spelet.
  5. När nedladdningen är klar väljer du Play Now.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Systemkrav och konfiguration för World of Tanks" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan