Xbox Fitness läggs ned

Som vi meddelade måndagen den 27 juni 2016 har vi beslutat att dra ned på stödet för Xbox Fitness under nästa år och ge användarna en tidplan för tjänsten och dess innehåll fram till stängningen den 30 juni 2017.

Vanliga frågor

F. Kan jag fortfarande använda Xbox Fitness för att titta på kostnadsfria workout-videor eller innehåll jag betalat för?
S. Ja, Xbox Fitness-innehåll kommer att finnas tillgängligt till 30 juni 2017.

F. Kan jag fortfarande köpa Xbox Fitness-innehåll?
S. Nej, Xbox Fitness-innehåll finns inte längre för försäljning efter 27 juni 2016.

F. Hur fungerar krediten för Xbox Fitness-kunder?
S. Kunder som köpt Xbox Fitness-innehåll kommer att kunna få en kredit insatt på deras Microsoft-konto som motsvarar det innehållsbelopp de handlat för. Krediter kommer att sättas in direkt på deras Microsoft-konton och den kan användas för att göra inköp i Xbox Store och Windows Store.

F. Hur mycket kredit får jag?
S. Krediten kommer att vara olika för varje kund. Din kredit kommer att motsvara det belopp du handlat för i Xbox Fitness. Om du till exempel köpt en workout-video för 12 dollar kommer du att få en kredit på 12 dollar.

F. När får jag min kredit?
S. Xbox Fitness-användare kommer att få sin kredit inom 90 dagar.

F. Kan min kredit upphöra att gälla?
S. Ja, oanvänd kredit upphör att gälla ett år efter insättningen.

F. Jag har fått min kredit, men den visar ett utgångsdatum som är tidigare än 31 december 2017. Varför då?
S. Även om krediten är giltig till och med 31 december 2017 kan vissa kunder se ett meddelande på kontot som säger att den upphör att gälla i augusti 2017. Om du ser ett sådant meddelande kan du ändå lita på att oanvänd kredit automatiskt kommer att förlängas till och med 31 december 2017. Du behöver inte vidta någon åtgärd.

F. Hur kontrollerar jag statusen för min kredit?
S. Gå till account.microsoft.com och titta efter "Pengar och presentkort" nere till vänster på skärmen.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Xbox Fitness läggs ned" som du läste om eller ett annat problem?