Köp innehållspaket på Xbox One

Förutom enskilda produkter säljs även flera digitala produkter tillsammans som paket i Xbox Store på Xbox One.

Ett paket skulle t.ex. kunna innehålla ett spel, nedladdningsbart innehåll och ett paket med virtuell valuta ett visst pris. I de flesta fall sparar du pengar genom att köpa ett produktpaket, vilket du inte gör om du köper produkterna enskilt.

Så här köper du ett paket

Oavsett om du använder ett kreditkort, en förbetald kod eller ett säsongskort följer du de här anvisningarna för att köpa paketet:

1. Tryck på Xbox-knappen  på handkontrollen för att komma tillbaka till startsidan.
  2. Rulla åt höger till Store och välj sedan Spel längst upp på skärmen.
  3. Rulla nedåt och välj Sök efter alla spel.
  4. Skriv titeln på spelpaketet och välj sedan Sök.
  5. Välj spelpaketet i listan.
  6. Välj Köp <inköpsbelopp>.
  7. Verifiera att det betalningsalternativ som visas är korrekt och klicka sedan på Bekräfta för att köpa spelpaketet.
    Obs! Om du använder en förbetald kod eller ett säsongskort för att köpa spelpaketet läser du Hur du löser in en förbetald Xbox-kod eller Lös in kod för mer information.

Så här kontrollerar du om köpet lyckades:

1. I en webbläsare loggar du in på ditt Microsoft-konto.
  2. VäljBetalning och fakturering och sedan Orderhistorik för att se din köphistorik.

Så här installerar du innehåll från ett paket

När du köper ett paket på Xbox One kan du välja vilka produkter i det som du vill ladda ned. Titta på följande video om du vill lära dig hur kan administrera dina spelpaket.

Administrera dina spelpaket

Titta på videon "How to Manage Bundles". Obs! Videon finns bara på engelska.

Klicka på knappen Hantera på produktsidan när köpet är klart. Då kan du välja att ladda ned enskilda produkter, eller så kan du installera samtliga produkter i paketet omedelbart.

Om du vill ladda ned vissa av produkterna i paketet senare hittar du en panel för paketet som du har köpt i avsnittet Klar att installeras i Mina spel och appar. Så här hittar du det:

1. startsidan drar du i höger avtryckare och sedan väljer du Mina spel och appar.
  2. Bläddra åt höger till avsnittet Klar att installeras.
  3. Markera paketet och tryck på menyknappen  på handkontrollen.
  4. Välj Hantera.
  5. Välj de objekt som du vill installera eller välj Installera alla.

Obs! Om du fortfarande har problem med att ladda ned paketets innehåll går du till Problem med nedladdning av ett spel eller en app på Xbox One.

Så här laddar du ned tillägg du har köpt som en del av ett paket

Om flera tillägg ingick i ett enskilt inköp, t.ex. ett säsongskort eller Limited Edition-spelpaket, kan du behöva ladda ned dem separat. Det finns två sätt att ladda ned de individuella objekten:

• Titta efter en butik inne i spelet. Leta reda på komponentobjekten för säsongskortet och ladda ned dem där.
  • Ladda ned de individuella tilläggen från Store. Så här gör du:
    1. startsidan drar du i höger avtryckare och sedan väljer du Mina spel och appar.
    2. Leta reda på spelet och tryck sedan på menyknappen  på handkontrollen.
    3. Välj Hantera spel.
    4. Välj det tillägg som du vill installera i kolumnen Klar att installeras.
    5. Tryck på A-knappen  för att installera tillägget.

Mer information om hur du hittar och laddar ned pakettillägg finns i Hitta Xbox One-innehåll som du har laddat ned.