Hur du hittar spel och spelinnehåll när du har löst in en kod online på Xbox One

När du har löst in en kod online installeras spel och nedladdningsbart spelinnehåll automatiskt på hemmakonsolen om du har aktiverat Ladda ned uppdateringar och köp automatiskt i energilägesinställningarna. Följ anvisningarna på den här sidan om du vill installera dem manuellt senare eller på en konsol som inte är din hemmakonsol.

Spel

1. Tryck på Xbox -knappen  på handkontrollen för att komma tillbaka till Startsidan. Du kan även säga ”Xbox, gå till startsidan”.
  2. Dra i höger avtryckare  för att rulla nedåt och tryck sedan på A-knappen  för att välja Mina spel och appar.
  3. Rulla åt höger till avsnittet Klar att installeras.
  4. Markera spelet som du vill installera, tryck på A-knappen  på handkontrollen och välj sedan Installera.

Tillägg och nedladdningsbart spelinnehåll

1. Tryck på Xbox -knappen  på handkontrollen för att komma tillbaka till Startsidan. Du kan även säga ”Xbox, gå till startsidan”.
  2. Dra i höger avtryckare för att rulla nedåt och tryck sedan på A-knappen  för att välja Mina spel och appar.
  3. Markera det spel du har ett tillägg för och tryck sedan på Menyknappen   på handkontrollen.
  4. Välj Hantera spel.
  5. Rulla åt höger till avsnittet Klar att installeras.
  6. Markera tillägget eller spelinnehållet som du vill installera och tryck sedan på A-knappen  på handkontrollen.

Kan du inte ladda ned ditt innehåll?

Testa följande om du har problem med att ladda ned spel eller spelinnehåll:

• Kontrollera om det finns aviseringar om tjänsten. Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:
Sociala medier och spelande: körs
2017-05-30T03:57:48.5633144+00:00