Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Var du kan ladda ned spel för Windows 10

Du kan använda ditt Microsoft-konto för att ladda ned och installera spel på Windows 10.

Så här installerar du ett spel på Windows 10

  1. Använd ditt Microsoft-konto för att logga in på den dator där du vill installera dina spel.
  2. På Start-skärmen väljer du på Store-ikonen.
  3. I Store väljer du Spel på menyn.
  4. Bläddra till och välj det spel du vill köpa.

Om du redan äger spelet kan du installera det på datorn. I annat fall väljer du Installera för att ladda ned och installera spelet.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Var du kan ladda ned spel för Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan