Nedstängda onlinetjänster för Xbox-spel

Microsoft arbetar mycket med att tillhandahålla tillförlitliga och trevliga tjänster för onlinedelarna av våra spel. Även om det är ovanligt blir det ibland nödvändigt att stänga av de tjänster som driver onlinespelandet för ett visst spel. Det är aldrig enkelt att ta beslutet att stänga ned ett spel och det görs normalt bara för äldre spel med mycket låga spelarantal.

Lista med nedstängda spel

Följande lista innehåller spel som publicerats av Microsoft och vars onlinetjänster har stängts ned. Kontakta spelutgivaren om du vill ha information om onlinetjänster för spel som inte producerats av Microsoft.

• Age of Empires online
  • Doritos Crash Course 2
  • Galactic Reign
  • Halo: Waypoint mobilapp för Windows Phone, iOS och Android
  • Kinect Nat Geo TV
  • Kinect Sesame Street TV
  • Lips
  • Lips: Number One Hits
  • Lips: Canta en Español
  • Lips: Deutsche Partyknaller
  • Lips: Party Classics
  • Lips: I Love the 80's
  • The Gunstringer: Dead Man Running för Windows
  • World Series of Poker (Xbox 360)