Felsöka problem med att nå provversioner av EA-spel

Om du vill ha tidig tillgång till en provversion av ett spel måste du antingen ha en aktiv EA Access-prenumeration eller så måste du förbeställa spelet. Om du inte kan nå provversionen av spelet kan det vara något problem med din prenumeration eller din förbeställning.

Så här kontrollerar du statusen för din EA Access-prenumeration:

1. Logga in på sidan Tjänster och prenumerationer med ditt Microsoft-konto.
  2. Under Prenumerationer ser du om du har en EA Access-prenumeration. Om du inte har någon måste du köpa en för att få tillgång till provversioner av spel.
  3. Om du har en EA Access-prenumeration men dess status är Avstängd är det problem med hur du betalar för den. Om du vill uppdatera eller ändra ditt betalningsalternativ läser du Uppdatera betalningsuppgifterna för att fortsätta din Xbox-prenumeration.

Så här kontrollerar du statusen för din förbeställning:

1. Logga in på sidan Betalning och fakturering med ditt Microsoft-konto.
  2. Kontrollera din orderhistorik för de spel du försöker nå.
  3. Om orderstatusen är Köp misslyckades väljer du Ändra hur du betalar för att uppdatera eller ändra ditt alternativ.