Felet 0x80000002 inträffar när du försöker starta Halo 5: Forge

Följande felkod visas när du försöker starta Halo 5: Forge:

0x80000002

Det innebär att din CPU inte uppfyller minimispecifikationerna för att köra Halo 5: Forge. Du kan uppleva dåliga prestanda eller bristande stabilitet när du kör det här spelet.

Kontrollera att din CPU är minst en Intel Core i5 med 2,3 GHz eller AMD:s motsvarighet.

Lösning

Så här kontrollerar du att din CPU uppfyller minimispecifikationerna för Halo 5: Forge:

1. Gå till Start, välj Inställningar och välj sedan System.
  2. Välj Om.
  3. Rulla nedåt i listan med din dators specifikationer till Processor och identifiera din dators CPU.

Jämför den med minimispecifikationerna för att köra Halo 5: Forge och kontrollera att kraven matchas eller överskrids.