Felet 0x80000003 inträffar när du försöker starta Halo 5: Forge

Följande felkod visas när du försöker starta Halo 5: Forge:

0x80000003

Det innebär att antalet kärnor i din CPU inte uppfyller minimispecifikationerna för att köra Halo 5: Forge. Du kan uppleva dåliga prestanda eller bristande stabilitet när du kör det här spelet.

Kontrollera att din CPU innehåller minst 4 fysiska kärnor.

Lösning

Så här kontrollerar du att din CPU uppfyller minimispecifikationerna för Halo 5: Forge:

1. Tryck på Ctrl+ Shift+ Esc och öppna Aktivitetshanteraren.
  2. Välj fliken Prestanda.
  3. Identifiera antalet fysiska kärnor i listan bredvid Kärnor.

Jämför den med minimispecifikationerna för att köra Halo 5: Forge och kontrollera att kraven matchas eller överskrids.