Felet 0x80000011 inträffar när du försöker starta Halo 5: Forge

Följande felkod visas när du försöker starta Halo 5: Forge:

Error 0x80000011

Det innebär att mängden videominne (VRAM) i din dators GPU inte uppfyller minimikravet.

Kontrollera att videokortet (GPU) har minst 2 GB videominne.

Lösning

Så här kontrollerar du hur mycket videominne din GPU har:

1. Gå till Start, välj Inställningar och välj sedan System.
  2. På fliken Bildskärm rullar du till slutet och väljer Avancerade skärminställningar.
  3. Rulla till slutet och välj Egenskaper för bildskärmskort. På fliken Bildskärmskort visas hur mycket VRAM du har som Dedikerat videominne.

När du har identifierat hur mycket videominne du har jämför du det med spelets minimispecifikationer och kontrollerar att kraven matchas eller överskrids.