Felkoden 0x80070422 visas när du försöker ladda ned Forza Motorsport 6: Apex från Store

Följande felkod visas när du försöker ladda ned Forza Motorsport 6: Apex från Store:

0x80070422

Det kan innebära att Windows Update-tjänsten inte är aktiverad.

Lösning

Om det här felet visas när du försöker ladda ned spelet från Store kan du ha avaktiverat Windows Update-tjänsten oavsiktligt. Den här tjänsten måste vara aktiverad för att Store ska fungera. Så här återaktiverar du Windows Update-tjänsten:

1. Klicka på Start och skriv sedan services.msc.
  2. Rulla nedåt och dubbelklicka på Windows Update-tjänsten i resultatlistan.
  3. Ändra Uppstartstyp till Manuell och välj sedan OK.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felkoden 0x80070422 visas när du försöker ladda ned Forza Motorsport 6: Apex från Store" som du läste om eller ett annat problem?