Felet FH301 inträffar när du försöker starta Forza Horizon 3

Följande felkod visas när du försöker starta Forza Horizon 3:

FH301

Det innebär att en inkompatibel grafikdrivrutin upptäckts och att det kan finnas kända problem med drivrutinsversionen från GPU-tillverkaren.

Se till att du har installerat de senaste drivrutinerna för din grafikenhet.

Lösning

Åtgärda problemet genom att kontrollera de senaste uppdateringarna för din Windows 10-enhet.

1. Tryck på Windows-knappen på enheten eller tangentbordet eller välj Windows-ikonen i det nedre vänstra hörnet av huvudskärmen.
  2. Välj Inställningar > Uppdatering och säkerhet.
  3. På fliken Windows Update väljer du Kontrollera nu för att se om det finns uppdateringar för din enhet.
  4. När uppdateringarna har laddats ned väljer du Installera nu för att starta installationen.
  5. När du har installerat uppdateringarna rekommenderar vi att du startar om enheten så att de senaste uppdateringarna kan träda i kraft. Innan du startar om ska du se till att du sparar och stänger öppna appar.

Obs! Mer information om din grafikkortsdrivrutin finns på maskinvarutillverkarens webbplats.