Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Felet FH601 inträffar när du startar Forza Horizon 3

Följande felkod visas när du försöker starta Forza Horizon 3:

FH601

Det innebär att en del Windows Media-komponenter saknas och att din version av Windows 10 saknar nödvändiga .dll-mediafiler för att installera Forza Horizon 3.

Lösning

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet FH601 inträffar när du startar Forza Horizon 3 " som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan