Felet GW400 visas när du försöker starta Gears of War 4 på Windows 10

Följande felkod visas när du försöker starta Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW400

Det innebär att grafikkortet i din Windows 10-enhet inte uppfyller minimikraven. Ditt grafikkort måste ha stöd för DirectX 12 (Feature Level 11).

Lösning

Uppgradera systemets grafikkort så att det uppfyller minimikraven för spelet och försök starta spelet igen.