Dela den här sidan

Felet GW412 visas när du startar Gears of War 4 på Windows 10

Följande felkod visas när du försöker starta Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW412

Det innebär att systemet inte har tillräckligt med minne tillgängligt.

Lösning

Vi rekommenderar att systemet har minst 8 GB ledigt utrymme. Prova att stänga andra program som körs för att frigöra minne.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet GW412 visas när du startar Gears of War 4 på Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan