Felet AP101 inträffar när du startar Forza Motorsport 6: Apex

Följande felkod visas när du försöker starta Forza Motorsport 6: Apex:

AP101

Det innebär att systemets CPU inte uppfyller kraven för att köra spelet. Forza Motorsport 6: Apex kräver en CPU med minst fyra logiska kärnor. Det kan vara antingen fyra fysiska kärnor eller två fysiska kärnor med hyper-threading.

Lösning

Du löser problemet genom att uppgradera systemets CPU eller använda en dator med en CPU som uppfyller minimikraven och sedan försöker du ladda ned och starta spelet igen.

Exempel på CPU:er som stöds:

• Intel Core i7-6700
  • Intel Core i7-3820
  • Intel Core i5-6600k
  • Intel Core i3-4170
  • AMD FX-8320
  • AMD FX-6300