Felet AP401 inträffar när du startar Forza Motorsport 6: Apex

Följande felkod visas när du försöker starta Forza Motorsport 6: Apex

AP401

Det innebär att systemminnet inte uppfyller minimikraven för att köra Forza Motorsport 6: Apex. Du måste ha minst 8 GB systemminne för att ladda ned spelet.

Lösning

För att lösa problemet kontrollerar du lagringsutrymmet för systemet och installerar ytterligare RAM-minne om det behövs:

1. Tryck på Windows-tangenten+R för att öppna dialogrutan Kör.
  2. Skriv "dxdiag" och tryck på Retur för att starta diagnostikverktyget för DirectX.
  3. På fliken System i fönstret Systeminformation tittar du efter Minne. Det måste stå 8 GB eller mer för att du ska kunna köra Forza Motorsport 6: Apex.