Felet AP601 inträffar när du startar Forza Motorsport 6: Apex

Följande felkod visas när du försöker starta Forza Motorsport 6: Apex

AP601

Det innebär att en del Windows Media-komponenter saknas och att din version av Windows 10 saknar nödvändiga .dll-mediafiler för att installera Forza Motorsport 6: Apex.

Lösning

Du löser problemet genom att ladda ned nödvändiga Windows Media-komponenter kostnadsfritt från Media Feature Pack för N- och KN-versionerna av Windows 10.